solar


BRONZARE ARTIFICIALA la BRYSEL 

Echipamentul profesional utilizat in Centrul de infrumusetare BRYSEL este vertical Q-med BodyWave, fiind lider mondial in inovatie, design italian, sistem unic de bronzare UV si placa de vibratii oscilante. Proellixe pentru tratamente fitness, slabire si anticelulita, 7 tratamente intr-un singur aparat: Anticell+UV, slabire+UV, fitness+UV, UV simplu, anticell, slabire, fitness.

solar 2


DE CE SA ALEGETI BRONZAREA ARTIFICIALA?

  • timp de expunere la UV mai mic
  • bronzare mai intensa
  • tratamente de slabire si wellness.

Celulelor le trebuie 2 – 5 zile pentru a produce pigment, de aceea bronzul nu este vizibil dupa o singura sedinta.  Pielea bronzată a devenit un accesoriu la modă pe tot parcursul anului. Atata timp cat culoarea pielii bronzate este una naturală, ea atrage priviri și conferă un aer exotic, plin de naturalețe, punand în valoare trăsăturile fizice a unei persoane sau accentuand culoarea ochilor și a părului. Bronzarea insasi, datorita formarii pigmentului si totodata a pigmentarii mai inchise, protejeaza pielea. Acest lucru este adesea scapat din vedere de catre cei care critica bronzul artificial si nu apreciaza rolul pe care il au razele UVB la solar. Raza UVB este folosita in cazul prevenirii unei boli, sau asociata unui tratament, in boli ca: psoriazis, boala de rinichi, insuficienta renala, in cazul copiilor, rahitism, precum si in cazul celor varstnici, care nu se expun suficient la soare.  Bronzul obtinut la aparatele de bronzare este mai placut si mai sigur decat cel obtinut la soare.

Placerea bronzatului la solar este ca permite o expunere completa, un bronz mai uniform si mai auriu comparativ cu o bronzare necontrolata, la soarele natural.