dermapen


CE ESTE DERMAPENUL SI CUM FUNCTIONEAZA:

Tratamentul cu Dermapen este un procedeu de estetica faciala care reduce dimensiunea porilor dilatati, imbunatateste drastic aspectul vergeturilor, elimina cicatrici post acnee, post chirurgicale, riduri fine. Deasemena stimuleaza secretia naturala de colagen a pielii. Este cel mai avansat dispozitiv sub forma de stilou, prevazut cu 12 ace, care patrund vertical in piele, avand functie automata de vibratie care creste eficienta tratamentului ajutand la absortia produsului in piele, in timp ce durerea si discomfortul sunt reduse.

Nu exista riscul infectiilor datorita acelor de unica folosinta, adancimea de penetrare este ajustabila in functie de cauza si zona tratata. O sedinta dureaza aproximativ 20-25 de minute, nr. de sedinte se stabileste in functie de afectiunea tratata, minim 4 sedinte, la interval de 2 – 4 saptamani.

front-slider-dermapen


CUM SE DESFASOARA TRATAMENTUL CU DERMAPEN : 

  • se demachiaza tenul
  • se aplica crema anestezica si se lasa sa actioneze 20 / 30 minute
  • se curata zona ce urmeaza a fi tratata cu o solutie antibacteriana,
  • se aplica crema speciala DERMAPEN adecvata fiecarei afectiuni in parte si se incepe procedura propriu zisa, care creaza mii de micro intepaturi la nivelul pielii, favorizand patrunderea in derm a substantelor active pentru a stimula producerea de colagen propriu. 

REZULTATELE TRATAMENTULUI CU DEMAPEN:

  • la cateva zile dupa taratament pilea in zona tratata devina mai curata si mai luminoasa
  • la cateva saptamani dupa tratament textura pielii se imbunatateste, devine mai uniforma
  • la cateva luni dupa efectuarea a minim 4 tratamente aspectul tenului este mult imbunatatit, se reduc drastic ridurile de expresie, cicatricile dispar in proportie de 80%, petele in proportie de 100%.

RECOMANDARI / ATENTIONARI DUPA TRATAMENT:

Imediat dupa tratament pielea in zona tratata va fi rosie si iritata, acest efect poate sa dureze cateva zile.

Este recomadata folosirea unei creme hidratante in zilele de dupa tratament. Vara este obligatorie folosirea cremei cu protectie solara (minim SPF 50)

Dupa 1 saptamana de la sedinta cu Dermapen, este posibil ca pielea sa se exfolieze.

Dupa o saptamana de la efectuarea tratamentului cu Dermapen, se recomanda efectuarea unui tratament facial cu OxyGeneo NeoBright care ajuta la curatarea si exfolierea tenului precum si hidratare intensa, dupa acest procedeu tenul va fi mai luminos.

Este strict interzisa expunerea la razele soarelui sau solor UV, riscul fiind aparitia petelor pe fata.

dermapen-micro-needling-header