ingrijire corporala


Gama de tratamente Apaxil – Tratamente profesionale impotriva transpiratiei excesive


 

Apaxil Controlul Transpiratiei Axilare Deo 40 mlapaxil-deo-40-ml
Deodorantul Apaxil pentru Controlul Transpiratiei Axilare este un tratament care ajuta in mod eficient la normalizarea nivelului de transpiratie axilara, chiar de la a treia aplicare.
Este o solutie concreta si radicala in problema hiperhidrozei axilare. Apaxil Controlul Transpiratiei Axilare este primul antiperspirant care ajuta in mod special la normalizarea hiperhidrozei axilare, chiar de la a treia aplicare.
Noua formula de Apaxil Controlul Transpiratiei Axilare contine o concentratie mai mare de clorura de aluminiu, o solutie eficienta pentru “blocarea” glandelor sudoripale facandu-le inactive pentru o perioada lunga de timp, normalizand nivelul de transpiratie. Apaxil Controlul Transpiratiei Axilare asigura o eficienta actiune antibacteriana impotriva formarii mirosurilor neplacute.
Mod de utilizare:
– inainte sa mergeti la culcare, spalati axilele bine cu apa si sapun si uscatile perfect.
aplicati produsul pe suprafata axilei si lasati sa se usuce natural, la aer.
– produsul trebuie aplicat in strat subtire, nu este nevoie sa exagerati.
in dimineata urmatoare, spalati axilele cu apa si sapun si aplicati deodorantul obisnuit, doar daca doriti.
– continuati sa aplicati produsul in fiecare seara pana cand intensitate sudorii a scazut si deci problema dumneavoastra este sub control (de obicei 2 – 3 aplicari) apoi reduceti aplicarile, folosindu-l la nevoie ( la inceput de aproximativ 2 ori pe saptamana, apoi tot mai rar).
Atentie: Apaxil nu se foloseste daca pielea este umeda, zgariata sau iritata. Daca sunteti proaspat epilata sau epilat este recomandat sa asteptati 48 ore inainte de a aplica produsul. In cazul in care pielea se irita, opriti tratamentul cu Apaxil, il puteti relua atunci cand iritatia dispare.
Apaxil Controlul Transpiratiei Axilare este un produs care actioneaza doar asupra pielii, neavand efecte secundare asupra glandelor sudoripale.


 

Apaxil Controlul Transpiratiei Palmare / Plantare Gel 75 ml (maini / picioare)

apaxil-gel-mp-75-ml Fiind bazat pe acelasi principiu ca si tratamentul pentru transpiratie axilara, reduce în maniera eficienta neplacutul efect de “ amprenta “ si senzatia de umed multumita sistemului tampon ce “blocheaza“ glandele sudoripale. In practica formula de gel, este comoda de aplicat si este eficienta deja de la a treia aplicare, garanteaza experienta Apaxil.
Este un tratament împotriva hiperhidrozei palmare si plantare, forma sa specifica combate rapid neplacutul efect “amprenta“, generat de o transpiratie excesiva si de cauza zilnicelor probleme ( de exemplu o mâna umeda si alunecoasa sau picioare cu miros dezagreabil si persistent ) Formula sa originala bazata pe clorura de aluminiu si practica sa compozitie de gel, comoda de aplicat, asigura rapid uscarea si lasa o placuta senzatie de improspatare fara parfumare.
Mod de utilizare:
Este indicat ca produsul sa se foloseasca seara, deoarece pe parcursul noptii produsul lucreaza cu maxima eficacitate.
– înainte sa mergeti la culcare, spalati-va pe maini si/sau pe picioare cu apa si sapun apoi uscati-le perfect.
– aplicati gelul si lasati sa se usuce.
în dimineata urmatoare, spalati-va pe mâini si/sau picioare cu apa si sapun.
continuati sa aplicati produsul în fiecare seara pâna la scaderea hiperhidrozei ( de obicei 2 – 3 seri la rând ) apoi continuati sa aplicati produsul la nevoie (la început de aproximativ 2 ori pe saptamâna) apoi mai rar, la nevoie.
Atenţie: Apaxil nu se foloseşte dacă pielea este umedă, zgâriata sau iritată. În cazul în care pielea se irita, opriţi tratamentul cu Apaxil, îl puteţi relua atunci când iritaţia dispare.


 

Apaxil Crema Opacizanta de Fata 50 ml

apaxil-crema-fata-50-mlDin experienta Apaxil, noua crema efect antilucios, aspect uscat. Apaxil Crema Opacizanta de Fata reprezinta o noua generatie de crema pentru fata. Intr-adevar nu trebuie intinsa pe fata, trebuie tamponata pe fata pana la absorbirea acesteia.
Aceasta operatiune este necesara ca sa se distribuie un val protector ce va garanta efectul uscat si opac pentru toata ziua. Este ideala pentru cine are probleme cu hiperhidroza, dându-i pielii fetei un aspect uscat si natural, reducând inesteticul efect lucios care este tipic transpiratiei excesive.
Hiperhidroza este adesea asociata cu o excesiva transpiratie la nivelul fetei. In situatii de stres transpiratia se manifesta de obicei pe zona fruntii si a nasului, rezultând un aspect lucios, umed, care te face sa porti întotdeauna un servetel în mâna. Este vorba despre o solutie care poate cauza mai mult stres. Apaxil Crema Opacizanta de Fata a fost studiata pentru a interveni în astfel de cazuri. Formula sa innoita contine un derivat de porumb care absoarbe sebumul produs de piele, eliminand complet efectul lucios pentru toata ziua si lasand o senzatie proaspata de uscat si matasos.


 

Apaxil Servetele Antiperspirante 10 buc / cutie

apaxil-serveteleServetelul de unica folosinta imbibat cu formula originala si exclusiva APAXIL ANTIPERSPIRANT, iti permite sa ai APAXIL intotdeauna la indemana, in orice moment al zilei.
Multumita APAXIL-ului SERVETELE ANTIPERSPIRANTE contracararea fenomenului de hiperhidroza in orice circumstanta in mod practic si discret.
APAXIL SERVETELE ANTIPERSPIRANTE elimina transpiratia excesiva si in acelasi timp previne formarea acesteia, lasand pielea catifelata si uscata.
Sunt recomandate pentru toate partile corpului.
Evitati contactul cu mucoasele ca: buzele, ochii, zonele genitale, nari.