OxyGeneo


CE ESTE OxyGeneo:

Tratament facial de curatare, hidratare si oxigenare a tenului.

Prima platforma de ingrijire a pielii cu smartouch, OxyGeneo este un concept revolutionar care utilizeaza mecanismul natural al corpului pentru a oxigena pielea din interior, acesta declanseaza o reactie in corp care directioneaza oxigenul catre zona tratata, permitand o absortie optima de nutrienti regeneranti.

OxyGeneo curata si exfoliaza stratul exterior al pielii. Combinatia de oxigenare si exfoliere a pielii lucreaza impreuna pentru a reenergiza si restaura stralucirea, dar si pentru a crea un ten hranit, echilibrat si sanatos. Efectul OxyGeneo este creat atunci cand elementul unic Capsugen si gelul bogat in nutrienti intra in contact unul cu altul pe suprafata pielii, acesta produce un numar mare de bule bogate in CO2, rezultatul fiind absortia optima in piele a ingredientelor active si dizolvarea impuritatilor.geneo-3


 

CUM SE DESFASOARA TRATAMENTUL OxyGeneo:

Aceasta tehnologie se desfasoara in trei actiuni vitale in mod simultan: Curatire si exfoliere eficienta, oxigenare naturala a interiorului pielii, infuzie de nutrienti activi in epiderma. 

Tratamentul se desfasoara in aproximativ 30 minute. In prima etapa se face evaluarea tenului cu ajutorul programului de lucru, ulterior acesta va recomanda tipul de tratatament si numarul de sedinte. Apoi se demachiaza tenul si se aplica gel NeoBright sau NeoRevive. Cu ajutorul capsulei de carbon se incepe curatarea si oxigenarea tenului, etapa care dureaza intre 6 si 8 minute. Senzatia din timpul procedurii este una efervescenta de caldura.

Etapa a doua a tratamentului consta in aplicarea gelului pe ten si cu ajutorul unui cap de siliconic se face masaj si infuzie de nutrienti si vitamine, etapa care dureaza aproximativ 8 minute si este foarte placuta.

Dupa finalizarea tratamentului se curata tenul superficial, lasand gelul in profunzimea tenului sa actioneze pentru minim 30 minute. Dupa aceea tenul se spala cu apa, efectul imediat fiind o piele foarte fina si curata.

Dupa tratamentul OxyGeneo textura pielii este mai fina si mai hranita, tenul este mai neted si ai luminos, echilibrat si stralucitor. Rezultate deosebite, efectele sunt vizibile inca de la prima sedinta. Recomandam un set de minim 4 sedinte la interval de sapte zile.

maxresdefault


 

OPTIUNI DE TRATAMENT OxyGeneo SI BENEFICII:

NeoBright – o combinatie invativa a celor mai de calitate ingrediente pentru a hrani pielea si a o face mai stralucitoare. Neobright lucreaza impreuna cu mecanismele corpului pentru a oxigena pielea si pentru a da stralucire tenului in mod natural. Formula delicata si foarte eficienta, infuzeaza in piele emoliente naturale, vitamine hidratante si hranitoare pentru piele.

NeoRevive – rejuvenarea generala a pielii, NeoRevive lucreaza pentru a infuza in piele nutrienti activi ce imbunatatesc echilibrul si textura pielii. Tenul va arata si mai neted, mai ferm si mai hranit. Aceste tratamente nu au contraindicatii si pot fi folosite pe toate tipurile si culorile de piele. Tratamentul dureaza aproximativ 30 minute inclusiv pregatirile de dinainte si de dupa tratament.Geneo_7