tatuaje semipermanente


MiCROPIGMENTARE SAU TATUAJE COSMETICE

Tatuajele cosmetice semipermanente denumite si micropigmentare, au fost concepute pentru a îmbunatati aspectul de make-up pentru o durata lunga de timp.

Machiajul  tatuaj permanent / semipermanent ajuta la schimbarea sau accentuarea trasaturilor fetei, la corectarea problemelor date de lipsa proportiilor la sprancene sau buza superioara. In plus, da un aspect tanar si ingrijit de-a lungul zilei precum si dupa o noapte grea.

Cu ajutorul  machiajului prin tatuaje permanente /semipermanente  se pot aranja si umple lipsurile din sprancene, in sensul sa se deschida privirea ochilor si sa le accentueze cu eye-liner-ele inferior si superior. In plus se pot accentua buzele cu o linie despartitoare, prin umplerea si  ingrosarea buzelor, se pot ascunde cicatricile si imperfectiunile fetei etc.

Machiajul prin tatuaje permanente /semipermanente  acorda solutii si sprancenelor foarte rare si defectelor de pigmentatie ale pielii fetei.


 De ce  alegeti  tatuaje cosmetice!8d81a8b267c130ff8d0db7e7af1b8059_large

 1. Comoditate: Unele femei cu o idee clara  de make-up au nevoie doar de dorinta pentru un mijloc mai rapid si mai permanent pentru a atinge efectul dorit de make-up .
 2. Persoanele cu deficiente de vaz pot obtine machiajul permanent , deoarece aplicarea de make-up este problematica atunci când ele nu pot vedea în mod corespunzator ceea ce fac.
 3. Persoanele cu alergii la produsele cosmetice pot gasi prin pigmentarea intra-dermica  o metoda mai viabila si mai putin agresiva pentru a spori aspectul lor.
 4. Pentru a restabili un aspect natural al fetei  mai ales dupa o interventie chirurgicala.
 5. Ai probleme cu aplicatia machiajului , ca urmare a unei afectiuni.
 6. Ai pierdut sprâncenele din diverse motive pe care nu as vrea  sa le amintesc in acest articol .
 7. Sprancenele sunte elemente importante ale fetei care definesc  simetria totala a ei. Astfel, fara ajutorul creionului poti avea sprâncene perfecte si naturale cu ajutorul unor  tatuaje cosmetice semipermanente.

Tipurile  de tatuaje make-up (cosmetice) sunt :Unknown

 • Tatuaje Sprancene – pigmentare fir cu fir sau contur plin
 • Contur buze (se pigmenteaza conturul natural al buzelor) – tip intensificare
 • Tatuaj Contur si Marire Buze (se redeseneaza/corecteaza unde este nevoie conturul buzelor si se pigmenteaza spre centrul buzei) – tip intensificare
 • Tatuaj Pigmentare Totala a Buzelor (se redeseneaza/corecteaza unde este nevoie conturul buzelor si se pigmenteaza buzele total ) – tip intensificare
 • Conturul ochilor sus – tip  Intensificare
 • Conturul ochilor jos – tip    Intensificar

Sfaturi inainte de a alege  un tatuaj semipermanent:

Un tatuaj este un semn sau design pe piele. Un tatuaj  semipermanent este menit sa dureze trei sau patru ani. Aceasta se face cu un ac si cerneala neagra sau colorata. Acul introduce  cerneala