Blog
TRATAMENT CU BOTOX – Umplerea si Restructurarea parului

Singura gama de tratament profesionala si lifting al parului, un sistem revolutionar de tratare a parului foarte distrus si fragil.

Tratamentul de par ajuta la umplerea firului de par fragil si distrus. Acest tratament are formula care combina Botofile, o peptida speciala extrasa dintr-o planta cu puterea Keratinei si a Acidului Hialuronic. Peptida Botolife umple partile distruse cu substante de refacere pe care le fixeaza in interiorul acestuia intarind cuticula si redandu-i elasticitate. In contact cu apa apare efectul de Botox, moleculele Botolife se extind creand o plasa tridimensionala care face fibra parului mai groasa si mai voluminoasa. Firul de par isi reface instant echilibrul natural de proteine si isi recapata vitalitatea. Keratina ajuta la refacerea fibrei parului pentru ca proteinele naturale, sa nu se piarda, fibra devine mult mai robusta si puternica.

SISTEM PERMANENT DE BUCLE MULTIFUNCTIONAL CU ACTIUNE RESTRUCTURANTA FARA AMONIAC

Formula sa exclusiva imbunatatita cu Aur 24K, keratina, cysteamine, ulei de argan, garanteaza un amestec perfect elastic cu efect cosmetic, pentru un par ondulat permanent dar in acelasi timp hidratat, reinoit, si extreme de stralucitor.

Bucle mici, medii sau mari facute sa dureze, fara riscul de degradare sau distrugere a parului, acum la indemana tuturor.

Ondulatoare multi– functionala pentru par vopsit, aspru si normal. Formula sa fara amoniac sau tioglicolat de amoniu garanteaza precizie maxima pentru bucle elastice, flexibile si perfect definite, adaugand miscare, suport si volum, solutia ce va schimba pentru totdeauna permanentul ondulat traditional.