Laminare gene

Ideal pentru persoanele care din diverse motive nu pot sau nu vor sa poarte extensii de gene.

in Australia si care a devenit extrem de popular in saloanele din lumea intreaga.

O procedura care are ca rezultat gene curbate, mai lungi si intens colorate pentru aproximativ o luna si jumatate.

Ce este laminarea genelor?

Laminarea genelor este un procedeu cosmetic non-invaziv și semi-permanent care se realizează cu scopul obținerii unor gene curbate, lungi și dese. Rezultatele sunt absolut spectaculoase!

Când este recomandată laminarea genelor?

Laminare genelor este potrivită tuturor femeilor care vor să aibă gene naturale mai bogate, mai curbate și mai lungi, procedura fiind imperios necesară persoanelor ce au avut extensii de gene timp îndelungat și se află în pauză (plantația se poate rari în urma extensiilor de gene) sau în cazul genelor scurte și/sau drepte.

Care sunt etapele laminării?

După ce genele sunt demachiate, procedura se realizează astfel:

  • Lifting: cu ajutorul unei soluții speciale, genele se ridică de la rădăcină, folosindu-se două bucăți de silicon (așa zisele ”bigudiuri pentru gene”). Genele se fixează în această poziție cu ajutorul unui balsam pentru lifting;
  • Fixare: se realizează folosind crema specială pentru volum și fixare;
  • Vopsire: aplicarea pigmentului care va vopsi genele naturale în culoarea neagru intens;
  • Aplicarea keratinei: genele sunt hrănite cu keratină pură care se lasă să acționeze, astfel încât genele să capete volum prin umplerea cu cheratină a firelor;
  • Soluție pentru hidratare și luciu.

Este laminare genelor o procedură invazivă?

Nu. Laminare genelor este o procedură non-alergenică, nedureroasă și nu traumatizeză genele naturale în niciun fel. Rezultatul final este unul spectaculos, în cele mai multe cazuri durând până la 2 luni. Prin procedura de ridicare a genelor de la rădăcină acestea par vizibil mai lungi, efectul de curbare, keratina și vopseaua oferind volum genelor. Genele tale vor părea mai groase și vor deveni mai sănătoase.

Te vei bucura de gene lungi, curbate și dese fără a mai fi nevoie să utilizezi cleștele de întors gene, rimelul sau extensiile. Desigur, aplicarea unui produs tip mascara intensifică efectul volumului, alungirii și curbării.

Care sunt avantajele laminării genelor? alungirea firelor de păr, îngroşarea firului natural, obţinerea unui aspect de gene voluminoase, pigmentarea firului natural de păr, curbarea genelor, protecţia şi intărirea genelor.

Cum se întrețin genele acasă, după procedură?

Nu este recomandat dușul fierbinte sau udarea cu apă a genelor, imediat după procedură, dar și timp de 24 ore de la efectuarea ei. De asemenea, genele se vor putea rimela abia după 24 ore.

Dupa cele 24 de ore, poti sa mergi sa inoti, poti sa mergi la gym, la sauna, sa faci tot ceea ce faci intr-o zi obisnuita.