OxyGeneo

TRATAMENTUL cu OxyGeneo

Este un tratament facial de curatare, hidratare si oxigenare a tenului.

OxyGeneo curata si exfoliaza stratul exterior al pielii. Combinatia de oxigenare si exfoliere a pielii lucreaza impreuna pentru a reenergiza si restaura stralucirea, dar si pentru a crea un ten hranit, echilibrat si sanatos.

CUM SE DESFASOARA TRATAMENTUL OxyGeneo:

Este singurul tratament care desfasoara 3 actiuni vitale in mod simultan: Curatire si exfoliere eficienta, Oxigenare naturala a interiorului pielii, Infuzie de nutrienti activi in epiderma.

In prima etapa se face evaluarea tenului cu ajutorul programului de lucru, ulterior acesta va recomanda tipul de tratatament si numarul de sedinte. Apoi se demachiaza tenul si se aplica gel NeoBright sau NeoRevive. Cu ajutorul capsulei de carbon se incepe curatarea si oxigenarea tenului, etapa care dureaza intre 6 si 8 minute. Senzatia din timpul procedurii este una efervescenta de caldura.

Etapa a doua a tratamentului consta in aplicarea gelului pe ten si cu ajutorul unui cap de siliconic se face masaj si infuzie de nutrienti si vitamine, etapa care dureaza aproximativ 8 minute si este foarte placuta.

Dupa finalizarea tratamentului se curata tenul superficial, lasand gelul in profunzimea tenului sa actioneze pentru minim 30 minute, dupa aceea tenul se spala cu apa, efectul vizibil imediat fiind o piele foarte fina si curata.

Dupa tratamentul OxyGeneo textura pielii este mai fina si mai hranita, tenul este mai neted si ai luminos, echilibrat si stralucitor. Rezultate deosebite cu efecte vizibile inca de la prima sedinta.

Pentru un efect cat mai intens se recomanda un pachet de minim 4 tratamente la interval de 7 zile intre ele.

OPTIUNI DE TRATAMENT OxyGeneo:

 

NeoBright – Descopera stralucirea naturala a pielii tale

O combinatie inovativa a celor mai de calitate ingrediente pentru a hrani pielea si a o face mai stralucitoare, NeoBright lucreaza impreuna cu mecanismele corpului pentru a oxigena pielea si pentru a da stralucire tenului in mod natural. Formula delicata si foarte eficienta, infuzeaza in piele emoliente naturale, vitamine hidratante si hranitoare pentru piele.

NeoRevive – Rejuvenarea generala a pielii

NeoRevive lucreaza pentru a infuza in piele nutrienti activi ce imbunatatesc echilibrul si textura pielii.

Tenul va arata si mai neted, mai ferm si mai hranit. Aceste tratamente nu au contraindicatii si pot fi folosite pe toate tipurile si culorile de piele.

Tratamentul dureaza aproximativ 30 minute inclusiv pregatirile de dinainte si de dupa tratament.