Keratina pt. par

TRATAMENTUL CU KERATINA

Tratament de regenerare, netezire si indreptare. Cosmarul parului imposibil de aranjat este acum de domeniul trecutului! 

Tratamentul poate fi facut pe orice tip de par: drept, cret sau ondulat, natural , rezistent, tratat chimic, decolorat, vopsit sau degradat. 

Durata tratamentului cu keratina poate varia intre 3 ore si 4 ore, in functie de lungimea parului si de cat de des este acesta.

Tratamentul cu keratina elimina semnificativ incretirea inestetica si maximizeaza stralucirea parului, in timp ce hraneste si hidrateaza. Parul tau va fi moale si neted la atingere, cu rezultate uimitoare care sunt vizibile imediat dupa tratament.

Keratina este o substanta naturala reparatorie care se regaseste in aproximativ 88% din parul nostru. Penetreaza in firul de par, reface daunele interne si imbraca firul intr-o pelicula protectoare.

Tratamentul aplicat termo-dinamic este activat cu ajutorul placii ceramice, se sigileaza keratina adanc in cuticulele parului şi se declanşeaza un proces de keratinizare care mentine hidratarea şi inhiba efectele umiditatatii, in timp ce netezeste şi consolideaza firul de par din interior spre exterior.

Rezultatele uimitoare sunt vizibile imediat dupa tratament: reconditioneaza si reface firul de par in profunzime, parul ramane moale, lucios, sanatos, devine rezistent la umiditate si la conditiile meteo nefavorabil, parul devine puternic si elastic, restabileste stralucirea parului, indreapta sau netezeste natural parul, cu o spalare optima pe saptamana, rezista pana la 3-5 luni, nu se increteste dupa expunerea la orice forma de umiditate, uscare versatila, coafati parul intr-un stil nou, apoi se spala pur si simplu pentru a reveni la parul neted original, imbunatateste calitatea parului, arata tot mai bine cu fiecare tratament.

Recomandari dupa tratamentul cu keratina:

Spalati parul NUMAI cu produsele recomandate. 

Inainte de prima spalare de dupa tratament, nu prindeti parul in coada sau cu clipsuri, agrafe, bentite, nu purtati ochelarii de soare pe cap, nu tineti parul dupa urechi, pentru a-l mentine cat mai drept.

Daca se uda sau transpirati in timp ce dormiti, incercati sa-l uscati si indreptati-l cat mai repede cu un feon si o placa pentru par. Pana la prima spalare, parul trebuie sa fie pastrat cat mai drept posibil. Produse de styling non-agresive pot fi folosite dupa prima spalare. Tratamentul cu keratina poate fi refacut dupa o perioada de minim 6 saptamani daca este necesar.