by Cristina Buzila

Volum Extra

 

TRATAMENT PENTRU VOLUM LA RADACINA

În general, lipsa volumului la păr este una dintre problemele frecvente cu care se confruntă clientele, iar solutiile pentru volum la radacina sunt limitate: taparea excesiva, produse de styling in exces, coafarea frecventa, toate aceste avand ca rezultat degradarea sau chiar ruperea parului si mult timp pierdut.

In plus, un par lipsit de volum se ingrasa repede stricand aspectul parului.

Cum poti elimina acest lucru si sa iti imbunatatesti aspectul general al parului ? Noul  tratament MINUNE care iti va schimba viata – VolumExtra.

VolumExtra este un tratament pe baza de CISTEINA, cu care cu o singura aplicare poți obține un păr cu mult volum la rădăcină. Rezultatul tratamentului persista pana la 3 luni de zile, iar el poate fi repetat cand creste parul. Tratamentul este un produs care modifica textura firului de par, facandu-l sa fie mai umflat, ca dupa coafare/tapare. Firele de păr de la baza scalpului au nevoie de vitalitate și volum. Se lucreaza doar la radacina, pe calota sau in tot capul. Tratamentul este recomandat tuturor persoanelor cu părul lipsit de vitalitate, volum, care se îngrașă repede si doamnelor care vor mereu sa fie ingrijite si coafate frumos.

Ce obti cu tratamentul VolumExtra: 3 luni de volum cu o singura aplicare, intarirea firului de par cu Cisteina, modificarea texturii parului la radacina, o coafura care rezista chiar si o saptamana, un aspect de par bogat si stilizat

Acest tratament este potrivit pentru tine daca: parul tau este fin, moale si lipsit de volum, radacina firului de par se ingrasa repede, iti speli parul la fiecare 2 sau 3 zile, taparea si produsele de styling sunt absolut necesare, coafura rezista foarte putin.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus