by Cristina Buzila

Laminare gene

Laminarea genelor este un procedeu cosmetic non-invaziv și semi-permanent care se realizează cu scopul obținerii unor gene curbate, lungi și dese. Rezultatele sunt absolut spectaculoase!
Avantajul consta in alungirea firelor de păr, îngroşarea firului natural, obţinerea unui aspect de gene voluminoase, pigmentarea firului natural de păr, curbarea genelor, protecţia şi intărirea genelor.
Laminare genelor este potrivită tuturor femeilor care vor să aibă gene naturale mai bogate, mai curbate și mai lungi, procedura fiind imperios necesară persoanelor ce au avut extensii de gene timp îndelungat și se află în pauză (plantația se poate rari în urma extensiilor de gene) sau în cazul genelor scurte și/sau drepte.
Intretinere si recomandari:Nu este recomandat dușul fierbinte sau udarea cu apă a genelor, imediat după procedură, dar și timp de 24 ore de la efectuarea ei. De asemenea, genele se vor putea rimela abia după 24 ore.
Dupa cele 24 de ore, poti sa mergi sa inoti, poti sa mergi la gym, la sauna, sa faci tot ceea ce faci intr-o zi obisnuita.

Derulează în sus