by Cristina Buzila

Tratamente Faciale

dermapen – Este un tratament de rejuvenare faciala, ajuta la diminuarea porilor dilatati, a petelor pigmentare, cearcanelor, tratarea acneei. Imediat dupa tratament pielea in zona tratata va fi rosie si iritata, acest efect poate dura cateva zile. La cateva luni dupa tratament (minim 4 tratamente) aspectul tenului este imbunatatit, se reduc drastic ridurile de expresie, cicatricile si petele dispar in mare parte.

plasmapen – Tratamentul cu plasma este la limita dintre cosmetica si chirurgie estetica, acesta fiind un tratament revolutionar pentru facelift fara a avea nevoie de bisturiu. Rezultatele se vad instant, ridurile se netezesc, pleoapele se intaresc reducand in acest fel pungile de sub ochi. Aceste tip de tratament se utilizeaza pentru: riduri, pete, pistrui, cicatrici, vergeturi, tatuaje, alunite, veruci. Etapa de vindecare este intre 5 si 10 zile in functie de intensitatea tratamentului si de sensibilitatea pacientului. Tratamentul se poate reface pe aceasi zona, daca este cazul, dupa 3-6 saptamani, in functie de ten.

fotoregenerare cu lumina – Cu acest tip de tratament se pot trata leziuni pigmentare, hiperpigmentarea, melisma, pistrui, riduri fine. Imediat dupa tratament pielea se poate inrosi, efect ce dispare in cateva ore. Pentru un rezultat cat mai vizibil sunt necesare mai multe sedinte.

oxyGeneo – Este un tratament facial de curatare, hidratare si oxigenare a tenului. Combinatia de oxigenare si exfoliere a pielii lucreaza impreuna pentru a restaura stralucirea unui ten echilibrat si sanatos. Dupa tratament tenul va fi neted si ferm. Acest tratament nu are contraindicatii si poate fi aplicat pe toate tipurile de ten. Tratamentul dureaza aproximativ 30 minute, pentru un tratament complet recomandam minim 4 sedinte la interval de 6-7 zile.

tratament cu radiofrecventa tripolara – Tratamentul consta intr-o procedura rapida non invaziva, fara durere. Prin incalzirea tenului cu ajutorului unui aplicator destinat zonei faciale, fibrele elastice ale pielii, colagenul si elastina sunt produse. Siguranta si eficienta acestui tip de tratament au fost dovedite print teste clinice, rezultatele fiind vizibile pe toate tipurile de ten. Efectele imediate ale acestui tratament sunt: efect lifting, reducerea ridurilor fine, aspect intinerit al pielii. Incalzirea in profunzime a tenului, accelereaza regenerarea cu colagen pe parcursul tratamentului complet.

Derulează în sus