by Cristina Buzila

Micropigmentare

Microblading – este o procedura de reconstructie si stilizare a sprancenelor prin care se reconstruiesc fire extrem de subtiri si reale, pigmentul fiind aplicat cu un creion cere are o lama fixa cu multe ace, adancimea pigmentului inserat nu ajunge in derm, astfel se obtine un efect natural al firelor de par, rezultatele fiind imperceptibile pe termen lung.

Micropigmentare – cu aceasta tehnica se pot aranja si umple lipsurile firelor din sprancene, se poate accentua privirea prin conturarea ochilor, se pot accentua buzele prin conturare sau umplere, se pot ascunde cicatricile si imperfectiunile fetei.

Tehnica powder – in urma acestei proceduri se obtine un aspect de spranceana machiata/pudrata, creand forma ideala si obtinand un aspect natural.

Retusul – se realizeaza dupa o luna, avand rolul de a corecta ( ingrosa sau lungi ) spranceana, rezultatul final fiind vizibil la maxim 3 saptamani dupa realizarea retusului. Retusul poate fi folosit si pentru a corecta si neutraliza nuantele de rosu sau albastru la tatuaje vechi.

Derulează în sus