Micropigmentarea sau tatuajele cosmetice denumite si tatuaje semipermanente, au fost concepute pentru a îmbunatati aspectul de make-up pentru o durata lunga de timp. Acest machiaj ajuta la schimbarea sau accentuarea trasaturilor fetei, la corectarea problemelor date de lipsa proportiilor la sprancene sau buza superioara. In plus, da un aspect tanar si ingrijit de-a lungul zilei precum si dupa o noapte grea.

Cu ajutorul machiajului prin tatuaje semipermanente se pot aranja si umple lipsurile firelor din sprancene, putem accentua privirea prin conturarea ochilor cu o linie de tus pe pleoapa superiora sau inferioar. In plus se pot accentua buzele prin conturarea sau umplerea lor, se pot ascunde cicatricile si imperfectiunile fetei etc.

Micropigmentarea acorda solutii si sprancenelor foarte rare si defectelor de pigmentatie ale pielii fetei.

Sedinta de micropigmentare are mai multe etape pe care le vom enumera in continuare:

discutia cu clienta despre forma, culoare, necesitatile clientei, urmate de recomandarile specialistului. aplicarea anesteziei; masurarea si desenarea zonei care urmeaza a fi tatuata in forma optima; procedura propriu-zisa de micropigmentare; indicatiile de ingrijire pentru perioada imediat urmatoare, cat si pe timp mai indelungat; programarea sedintei de retus, care va fi dupa minim 4 saptamani.

De ce alegeti tatuaje cosmetice?

Comoditate – unele femei cu o idee clara de make-up au nevoie doar de dorinta pentru un mijloc mai rapid si mai permanent pentru a atinge efectul dorit de make-up. Persoanele cu deficiente de vaz pot obtine machiajul permanent, deoarece aplicarea de make-up este problematica atunci când ele nu pot vedea în mod corespunzator ceea ce fac. Persoanele cu alergii la produsele cosmetice pot gasi prin pigmentarea intra-dermica o metoda mai viabila si mai putin agresiva pentru a spori aspectul lor. Pentru a restabili un aspect natural al fetei mai ales dupa o interventie chirurgicala.

Ai probleme cu aplicatia machiajului, ca urmare a unei afectiuni.
Ai pierdut sprâncenele din diverse motive pe care nu as vrea sa le amintesc in acest articol.
Sprancenele sunt elemente importante ale fetei care definesc simetria totala a ei. Astfel, fara ajutorul creionului poti avea sprâncene perfecte si naturale cu ajutorul unor tatuaje cosmetice semipermanente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.