by Cristina Buzila

Piercing Dermal

Reprezinta una dintre noutatile in domeniul body piercing-ului. Acesta este un piercing pentru orice parte a corpului, poti face unul sau mai multe piercing-uri dermale. Piercing-urile dermale sunt deosebite, in special daca alegi locul potrivit.

Care este diferenta dintre un piercing dermal si un piercing de suprafata?

Piercing-urile dermale sunt mai mult decat un implant. O data ce au fost facute, se pot indeparta doar de catre profesionisti sau chirurgical, deoarece bijuteria este facuta astfel incat sa devina o parte a corpului. Pe cand, piercing-ul de suprafata este cel care poate fi indepartat usor, de exemplu piercing-ul in nas, ureche, spranceana, etc.

Cum se fac implanturile dermale?

Bijuteria dermala consta intr-o placuta, un accesoriu cu surub. Aceste accesorii care raman la suprafata pot fi schimbate cu usurinta la salon in cazul in care se doreste un alt model. Placuta bijuteriei este inserata sub piele, iar accesoriul care ramane la suprafata vine insurubat in placuta. Placuta contine mai multe gauri, fapt ce permite tesutului pielii sa creasca printer ele, astfel piercing-ul devine o legatura semi-permanenta cu corpul tau.

Care sunt riscurile piercing-urilor dermale?

Precum orice modificare facuta corpului, acest timp de piercing este predispus infectiilor daca nu este ingrijit corespunzator, necesitand atentie sporita si este foarte important de stiut ca nu poate fi indepartat usor.
De obicei, persoanele care opteaza pentru astfel de piercing-uri sunt cele care le vor pentru o perioada foarte lunga de timp sau chiar pentru totdeauna. Este recomandat ca aceste piercing-uri dermale sa fie facute de catre profesionisti.
Timpul de vindecare, in medie este de 4 saptamani, insa depinde si de locul in care s-a facut si de asemenea de modul in care a fost ingrijit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus