by Cristina Buzila

Plasma Pen

Tratamentul cu plasma este la limita dintre cosmetica si chirurgiue estetica. Plasma Pen este un tratament revolutionar pentru facelift fara a avea nevoie de bisturiu.

Rezultatele acestui tratament se vad instant, ridurile se netezesc, pleoapele se intaresc reducand in acest fel pungile de sub ochi.
Ridicarea pleoapelor, prin metode non invazive si mai putin dureroase, dar si printr-un procedeu cat mai natural, in urma caruia pielea va produce colagen si elastina.

Cum functioneaza?

Energia cu care lucreaza aparatul este plasma (gaz ionizat). Principiul este acela de a ioniza gazele din aer, pentru a crea un mic arc electric, similar cu un fulger minuscul, cu care se pot trata zonele dermei si epidermei afectate de problemele estetice, fara a raspandi caldura nedorita in zonele din jur. Acest tratament se poate utiliza pentru: riduri inclusive cele din jurul ochilor si pleoape, pete, pistrui, cicatrici, vergeturi, tatuaje, alunite, veruci.

Vindecarea:

 Etapa de vindecare variaza de la 4-5 zile pana la 10 zile, in functie de intensitatea tratamentului dar si de sensibilitatea pelii fiecarui individ in parte. Zona ochilor fiind una mai sensibila, se poate inflama, efect absolut normal datorita acumularii de limfa. Tratamentul se poate reface pe aceeasi zona tratata daca este cazul, dupa 3-6 saptamani, in functie de ten.
Exista situatii in care trebuie repetat tratamentul pentru un efect cat mai bun, acest factor variaza in functie de intensitatea problemei tratate (profunzimea ridurilor, a cicatricilor, vergeturilor etc) fiind necesare in medie intre 1-3 tratamente pe aceeasi zona.

  Contraindicatii:

  • Cancer
  • Infectii acute pe zona care urmeaza a fi tratata
  • Medicamente fotosensibile
  • HIV
  • Diabet care nu este sub tratament
  • Medicamente anticoagulante

Recomandari:

Dupa efectuarea tratamentului nu aveti voie sa aplicati machiaj minim 5 zile. Zona tratata se poata curata cu dischete imbibate cu apa micelara sau apa fiarta si racita. Intretinerea de acasa consta in folosirea produselor recomandate de catre specialist. Se recomanda sa se foloseasca crema cu factor de protectie solara in urmatoarea perioada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus